deelnemen

#schrijf nu in als

auteur - illustrator

Auteurs

Als auteur extra in de kijker staan?

Wil jij als auteur er extra uitspringen tijdens de driedaagse van Books & Bites? Dat kan zeker! We stelden voor jou als auteur drie verschillende visibiliteitspakketten op. Wat er zoal in het pakket is verschillend, maar denk alvast aan flyers, leesfragmenten, roll-up banners en veel meer. Kies het pakket dat bij jou past op de website! Na de beurs neem je het materiaal dat je over hebt mee naar huis.

Kom jouw eigen boeken signeren en verkopen op onze boekenbeurs.

Jij rekent zelf af met de kopers en betaalt geen commissie aan Books and Bites.

VRIJDAG

1 december 2023

13u - 22u

Kom signeren en verkopen op vrijdag! De allereerste dag van Books & Bites, en dat wil zeggen een dag gevuld met leuke activiteiten zoals een netwerklunch, openingsreceptie met muziek en tal van andere activiteiten.

ZATERDAG

2 december 2023

10u - 18u

Op zaterdag hebben we een uitgebreid programma gevuld met  heel wat info- en voorleessessies en workshops. Start de dag met een champagneontbijt en maak kennis met je mede-auteurs. Daarna kan je jouw boeken verkopen.

Wil je jouw naam op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar books@booksandbites.be. Mocht er iemand annuleren, dan kunnen we jou alsnog contacteren.

ZONDAG

3 december 2023

10u - 18u

Zondag is een dag met enkele boekvoorstellingen op de agenda. Gegarandeerd veel bezoekers/kopers voor jouw boek! Schrijf je ook in voor het champagneontbijt om zorgeloos te kunnen netwerken met je mede-auteurs.

Wil je jouw naam op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar books@booksandbites.be. Mocht er iemand annuleren, dan kunnen we jou alsnog contacteren.